Velkommen til miearida.dk

Om miearida.dk

Hos Mie Arida kan du købe flot og unikt vintage tøj. Tøjet er hentet i 60’er, 70’er, 80’er og 90’erne, men der kan sagtens findes ældre eller nyere tøj imellem.

At købe vintage tøj giver en chance for at skabe sig en original og unik stil som ingen andre har og jeg kan garantere, med det meste af tøjet, at du ikke finder et stykke tøj magen til.

Udover vintage tøj, kan du finde tøj designet og syet af mig, hvilket vil komme på siden løbende.

Kvinden bag shoppen:

Hej jeg hedder Mie Arida.

“Retro og kreativ nørd” – Disse få ord beskriver mig. Siden barn har tøj og mode været min største interesse. Interessen har i høj grad formet mit liv og jeg endte da også med en uddannelse indenfor skrædderi og design.

Udsprunget af min interesse for mode er interessen for retro og vintage tøj og denne webshop er min drøm der går i opfyldelse.

Jeg håber på at se mange glade vintage elskende kvinder og mænd på shoppen og vil du ikke gå glip af noget så følg gerne med på de sociale medier og min nyhedsmail.

Omtanke for miljøet

Det er dit valg

Danmark er en af verdens mest tøjforbrugende lande med 16 kilo pr. dansker, hvilket svarer til 35% over verdensgennemsnittet.

Skal vi ikke tage og vende udviklingen i en mere positiv retning?

Genbrug og Design

Når man køber genbrugt tøj kan man nogle gange komme ud for at tøjet ikke passer eller at man måske bliver inspireret til at lave noget andet ud af tøjet, det kaldes på engelsk at upcycle, reuse eller remake og på godt gammelt dansk genbrug. Der er en verden af muligheder og kun fantasien sætter grænser.

Jeg har lavet en kategori som hedder Upcycled by MieArida og indeholder tøj, tasker og boligtekstiler som er upcycled af andet tøj og boligtekstiler. Det er begrænset hvad der er af hver stykke tøj/boligtekstil så man skal være hurtig hvis der er noget man kan lide 🙂

Der vil løbende komme nye designs men har du en idé så er du velkommen til at kontakte mig og aftale at få det syet. Det kunne f.eks. være at du har en speciel herreskjorte du vil have syet til en offshoulder bluse eller måske din brudekjole/konfirmationskjole skal syes til en dåbskjole.

#UpcycledByMieArida 

Skrædderiet

Vil du have syet noget kun til dig, så tager jeg også imod bestillinger på skræddersyet tøj eller boligtekstiler.
Da det tit kræver flere prøvninger anbefaler jeg at komme i god tid, og gerne to-tre måneder før tøjet skal bruges.
Vil du gerne bevare dit gamle tøj tilbyder jeg også omforandringer og reparationer. Du kan se en prisliste her.

Har du spørgsmål til noget af ovenstående er du altid velkommen til at ringe eller skrive en mail.
Alle tilbud er uforpligtende.