Handelsbetingelser for miearida.dk

Generelle info:

Mie Arida
CVR. 37521698
Vestergade 54c, 1
4930 Maribo
+45 61 33 09 62
kontakt@miearida.dk
Enkeltmandsfirma, etableret marts 2016

Betaling:

Ved Mie Arida modtager vi betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA og Mastercard.

Betalingen bliver altid først trukket på din konto, når varen sendes. Alle beløb er i DKK. danske kroner og er inkl. 25 % moms i Danmark. Dine kortoplysninger er sikret ved brug af SSL (Secure Socket Layer).

Levering:

Hos Mie Arida bruger vi PostNord og GLS til at sende dine pakker. Dette gøres for 35 kr uden omdeling samt 49kr inkl. omdeling. Vælger du uden omdeling vil dette ske til nærmeste postbutik. Leveringstid vil være 1-3 dage efter afsendelse af varen(e) og såfremt det ikke rammer weekend og helligdage.

Afsendelse ved Mie Arida sker hurtigst muligt og vi efterstræber at sende inden for 1-2 dage fra bestilling.

Vil du afhente din ting selv kan du også det. Bare vælg afhentning og derefter aftaler vi tidspunkt for afhentning. Adressen for afhentning er Vestergade 54C, 1, 4930 Maribo.

Særlige vilkår og forbehold:

Farver på varerne kan variere fra skærm til skærm da det afhænger at den enkelte skærms indstillinger og derfor kan det ikke garanteres det er det samme når du modtager varen. Dog bestræber vi at beskrive varen bedst muligt.

Der tages forbehold for tastefejl og udsolgte vare.

Fortrydelsesret:

Hvis du fortryder dit køb har du altid 14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen(e) eller hvis ordren er delt op og leveres af flere omgange når de sidste varer er i din besiddelse,

Du skal inden 14 dage fra modtagelse meddele os om at du ønsker at fortryde dit køb. Dette gøres på mail: kontakt@miearida.dk eller på telefon: +45 61 33 09 62. I din meddelelse skal du give os tydeligt besked om at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan også vælge at bruge vores standard fortrydelsformular og sende den med retur. Du finder den medsendt i din ordrebekræftelse eller her.

Du kan ikke fortryde blot ved at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig besked om dette.

Vare undtaget fortrydelsesretten: Varer som er skræddersyet og som har fået et personlig præg er ikke omfattet af fortrydelsesretten.

Returnering af varen: Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Omkostninger til returnering skal du selv afholde. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind samt du bærer risikoen for varen fra varens levering.

Varens stand, når du sender den retur: Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.
Tilbagebetaling af købsbeløbet: Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde den aftale.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Mie Arida
Vestergade 54c, 1
4930 Maribo

RETURPORTAL: Du kan købe en returlabel her til kun 35kr.

Reklamationsret:

Ved Mie Arida er der 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen afhængig af den konkrete situation.

Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Reklamation over fejl og mangler, som opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles til os inden for rimelig tid.

Varen kan efterfølgende returneres til reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Mie Arida returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

De brugte varer beskrives i detaljer og eventuelle mangler også. Dog kan fejl overses og hvis du vil reklamere for det er du velkommen til at kontakte os så vi kan finde en løsning.

Reklamation og varereturnering: Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

Mie Arida
Vestergade 54c, 1
4930 Maribo

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Brug gerne vores RMA skema her. Det er ikke et krav, men det letter vores ekspeditionstid for reklamationen.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger eller send den via vores RETURPORTAL – Du kan købe en returlabel her til kun 35kr.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Oplysninger om klagemuligheder:

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommisionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særligt relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-labd. Klage indgives her. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse kontakt@miearida.dk.

Persondatapolitik:

Vi foretager registrering af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos www.miearida.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Oplysninger afgivet til www.miearida.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Mie Arida har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Mie Arida via e-mail kontakt@miearida.dk.